Vestiging Friesland

Een oud ambachtelijk bedrijf, nieuw in Friesland

Troupin Natuursteen is een van de oudste bedijven in Nederland op het gebied van grafmonumenten. Al meer dan 115 jaar oefenen wij in ons familiebedrijf het ambacht steenhouwen uit. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen, ontwerpen en uitvoeren van klassieke, moderne of eenvoudige grafmonumenten.

Friese kerk met oude grafmonumenten
Oude Kerk Schurega met oude grafmonumenten in Friesland

De familie Troupin heeft veel affiniteit met de provincie Friesland en heeft daarom de oude contacten aangehaald en wil u graag ook bedienen in Friesland.

Verkoopadviseur regio frieslandRegio Friesland

 

 

Graag willen wij u voorstellen aan de heer Anne Visser, onze verkoopadviseur voor Friesland. Anne Visser is geen onbekende in Friesland en zeker niet in het vak. Anne Visser is geboren in 1957, hij heeft de afgelopen 25 jaar gewerkt bij onder andere De Steenklip en steenhouwerij Van Wijk in Sneek. Anne is voor u een luisterend oor en een vertaler van uw wensen. Vol passie voor het vak zet hij zich in om samen met u tot een persoonlijk gedenkteken te komen.

Onze grafwerken worden geleverd met garantie volgens de richtlijnen van de ABN (Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven). Dit geeft recht op vervanging/reparatie van het grafwerk binnen 15 jaar, indien er constructie fouten en/of materiaalgebreken zijn geconstateerd.

Afspraak

Anne Visser is graag bereid om samen met u te kijken naar de mogelijkheden voor het ontwerpen en plaatsen van een gedenkteken. Om een afspraak met hem te maken op een moment dat u dit uitkomt is hij bereikbaar op 06-50985511.

Tevens is het mogelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen voor informatie of advies. U bent van harte welkom in ons bedrijf, waar wij de mogelijkheden voor een persoonlijk gedenkteken kunnen bespreken. Onze openingstijden zijn dagelijks van 08.00 uur tot 17.00 uur. Andere tijden en op zaterdagen zijn ook mogelijk, dan graag volgens afspraak.