Accessoire Graftrommels diversen

Hoe worden onze graftrommels gemaakt?

Onze graftrommels worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Ambachtelijke producten dragen liefde in zich: elk exemplaar is uniek doordat de ambachtsman individuele aandacht schenkt aan het materiaal. Onze graftrommels zijn een exclusief Nederlands product. De graftrommels worden gemaakt van zink, koper en RVS. Het glas in de deksels van de trommels is van hoge kwaliteit. Het glas kan ook bewerkt worden. We kunnen het glas voorzien van teksten en/of afbeeldingen door middel van zandstralen of graveren. Wij kunnen de graftrommels leveren in zo'n 10 tot 12 soorten zink en koper. De graftrommels worden gemaakt in verschillende kleuren.


De graftrommel anno 2009 is 100% waterdicht en roestvrij. De graftrommel van vroeger roestte vaak nadat de verflaag was verdwenen. Ook bleek de constructie niet waterdicht. In de deksel van de oude graftrommels zat dun vensterglas. Dit vensterglas was vastgezet met stopverf en had daardoor een beperkte levensduur.
Onze graftrommels gaan dus veel langer mee en kunnen erg lang op een graf blijven staan. Wij bevestigen de graftrommel ook op de graven, zodat de duurzaamheid niet alleen qua materiaal gewaarborgd is.


Als de graftrommel ingericht is, komt deze pas tot leven en vertelt zijn eigen verhaal.Wij kunnen voor u de inrichting geheel naar u wensen verzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos: men kan kiezen voor een mooi zijde bloemstuk van hoge kwaliteit, niet van echt te onderscheiden. Maar men kan de trommel ook zo laten inrichten dat duidelijk is wie de persoon nu werkelijk was, waarvan hij hield of wat hij deed.Ook is het heel goed mogelijk om van de graftrommel samen met de asbus of urn een urnmonument te creëren. U kunt bijvoorbeeld in uw tuin een eigen gedenkplek ontwerpen zodat uw dierbare altijd in uw midden is.