Restauratie

Restauratie van een bestaand monument

Een monument dat al enige jaren op een graf staat, kan er (afhankelijk van het materiaal) na al die tijd wat verweerd uit gaan zien. Misschien is het monument beschadigd geraakt of is de tekst vervaagd. In de meeste gevallen is het mogelijk om een restauratie van het monument uit te voeren. Dankzij een renovatie krijgt het monument weer de oorspronkelijke uitstraling, met goed leesbare tekst. Voor een goed onderhouden laatste rustplaats is renovatie van het monument zeker aan te bevelen.

Bianco del Mare voor de restauratie:


restauratie monument

Alvorens wij de monument renoveren, gaan we eerst ter plaatse het monument inspecteren. Daarna stellen wij een offerte op waarin wij onze werkzaamheden inclusief een richtprijs voor u uiteen zetten. Nadat de benodigde formulieren zijn ondertekend door u en de rechthebbende van de begraafplaats, zullen wij het monument naar onze werkplaats brengen. Daar voeren wij de renovatie uit.

restauratie monument

Restauratie van een monument in de werkplaats


Wij streven ernaar om de renovatie van het monument zo snel mogelijk te voltooien, zodat het monument zo snel mogelijk weer teruggeplaatst kan worden. Wij brengen u op de hoogte wanneer de renovatie is afgerond en wanneer het monument weer terug is geplaatst op het graf.

Het eindresultaat van de restauratie:


restauratie monument

Wilt u voorbeelden bekijken van andere renovaties die wij eerder hebben uitgevoerd, klikt u dan hier.

Wij realiseren restauratie van grafmonumenten en tekstbijzettingen in de regio's Alkmaar, Beverwijk, Heemskerk, Purmerend, IJmuiden, Zaanstreek, Haarlem, Amsterdam, Lisse, Aalsmeer, Uithoorn, Alphen a/d Rijn, Leiden, Zoetemeer, Den Haag, Weesp, Delft, Gouda en Rotterdam.