Asbestemming

Na de crematie van uw dierbare heeft de as een wettelijke verplichte bewaartijd van 30 dagen. Daarna ontvangt u een bericht dat de as tot uw beschikking staat. Het crematorium zal met u een afspraak maken wanneer u de as kunt komen afhalen.

Na een crematie hoeft de as niet in de standaard urn te blijven. Troupin Natuursteen heeft een ruime keus aan sierurnen, van eenvoudig tot eigen ontwerp. Er zijn urnen in allerlei vormen voor in een columbarium, voor thuis of voor in de tuin.

De asbus kan ook begraven worden in een urngraf. Bijna iedere begraafplaats heeft hiervoor een speciaal gedeelte. Dit urngraf kan afgedekt worden met een monument. Dit kan geheel naar uw eigen keuze (binnen de voorschriften van de begraafplaats) worden uitgevoerd.Tevens is het mogelijk om een klein gedeelte van de as in een kleine sierurn of draagmedaillon te doen. Troupin Natuursteen licht u graag voor over de diverse mogelijkheden.

Troupin Natuursteen biedt nu ook de waterurn aan. Dit is een manier om op een natuurlijk en rustige manier afscheid te nemen van uw dierbaren.


Wij plaatsen urnen en urnmonumenten en verzorgen asbestemmingen in de regio's Alkmaar, Beverwijk, Heemskerk, Purmerend, IJmuiden, Zaanstreek, Haarlem, Amsterdam, Lisse, Aalsmeer, Uithoorn, Alphen a/d Rijn, Leiden, Zoetemeer, Den Haag, Weesp, Delft, Gouda en Rotterdam.