Grafmonumenten

Wij maken grafmonumenten sinds 1898. Een grafmonument is de oudste uitingen van onze cultuur. In Egypte bewonderen wij de piramiden als enorme bouwwerken en vergeten daarbij vaak dat het gaat om grafmonumenten. Als wij onze dierbaren herdenken met een persoonlijk grafmonument dan plaatsen we als het ware een grensteken tussen leven en dood. Grafmonumenten van verdriet, maar ook van liefde en toewijding.

grafmonumenten  grafmonumenten

Persoonlijke grafmonumenten

Wanneer dierbaren overlijden zijn grafmonumenten een belangrijke plaats om in alle rust aan de overledene terug te denken. Omdat dit voor iedereen heel persoonlijk is, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van persoonlijke grafmonumenten.

grafmonumenten
  grafmonumenten

Grafmonumenten naar eigen ontwerp

Wij kunnen ook uw eigen ontwerp van een grafmonument verwezenlijken. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar specifieke grafmonumenten. Met onze ambachtelijke kwaliteiten en nieuwste technologieën kunnen wij veelal uw wensen verwezelijken. Zo maakten wij onderstaand grafmonument naar het ontwerp van de opdrachtgever. 

grafmonumenten


Wij plaatsen ambachtelijke grafmonumenten, grafmonumenten naar eigen ontwerp, grafmonumenten enkel, grafmonumenten met glas, grafmonumenten liggend, grafmonumenten met rvs, grafmonumenten ruw en grafmonumenten van Belgisch hardsteen in de regio's Alkmaar, Beverwijk, Heemskerk, Purmerend, IJmuiden, Zaanstreek, Haarlem, Amsterdam, Lisse, Aalsmeer, Uithoorn, Alphen a/d Rijn, Leiden, Zoetemeer, Den Haag, Weesp, Delft, Gouda'en Rotterdam.