Grafmonumenten plaatsen

Guy Troupin • Thursday 11 November 2010, 00:00 • 5325 keer gelezen

Grafmonumenten plaatsen met de grafsteenplaatser


Wij hebben ons uitgebreid georiënteert wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van grafmonumenten. Wij plaatsen grafmonumenten nu nog handmatig en brengen als het ware de onderdelen van een grafmonument in gedeelten naar de plaats van bestemming. Soms kan je ergens goed bij, maar over het algemeen laat de bereikbaarheid op de begraafplaats ARBOtechnisch nog wel wat te wensen over. Nu is het zeker zo dat wij over bepaalde 'handigheden' beschikken, maar optimaal is het zeker niet.



Na veel informatie ingewonnen te hebben is ons oog gevallen op een 'grafsteenplaatser', een tractor met een hijskraan er op. Het voordeel hiervan is dat je op moeilijk bereikbare plaatsen met deze machine toch uit de voeten kan. Als we gebruik gaan maken van de grafsteenplaatser verandert er ook iets in het plaatsingsproces. We kunnen dan alles op de werkplaats kant en klaar in elkaar zetten en het grafmonument in zijn geheel in éé keer plaatsen. Uiteraard bereiken we hiermee enorme tijdswinst en kunnen we veel effectiever de vrachtwagen laden.



Ook staan de begraafplaatsen regelmatig voor de moeilijke opgave om monumenten te verplaatsen. In die gevallen zijn wij het aangewezen bedrijf om de klus te klaren.

Het apparaat is breder inzetbaar dan alleen voor grafwerk: ook op een bouwplaats, waar een vrachtwagen moeilijk terecht kan, in tuinen en kleine steegjes in het centrum is de grafsteenplaatser goed inzetbaar.

Kort samengevat

-ARBO vriendelijk
-Tijdwinst
-Professionele uitstraling op de begraafplaatsen
-Breed inzetbaar

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.