Voorbeeld bronzen lettertypen

Wij hebben in bronzen letters heel veel lettertypen en daardoor veel mogelijkheden. Ons brons is van eerste kwaliteit en ambachtelijk geproduceerd. Onderstaand kunt u door de diverse links aan te klikken de verschillende bronzen letters en lettertypen bekijken. Al onze bronzen letters en lettertypen zijn voorzien van pennen waarmee de bronzen letters bevestigd worden. Bij nieuwe grafmonumenten begeleiden wij u in het proces om het juiste bijpassende bronzen lettertype uit te kiezen. Voor vervolginscripties hebben wij de kennis om het juiste bijpassende bronzen lettertype te leveren en aan te brengen. Gebruikt u hiervoor het contact formulier restauratie & vervolginscriptie.

Wilt u alleen bronzen letters bestellen? Hiervoor kunt u ons het beste een e-mail sturen naar info@troupinnatuursteen.nl. Geeft u hierbij aan om welke lettertype bronzen letter het gaat en in welke grootte! Mocht u hierbij hulp nodig hebben, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij uw bestelling.

Ambachtelijke Bronzen lettertypen

Heeft u een mooi lettertype van brons gezien? Kijkt u dan bij de onderstaande links voor meer details* over het bronzen lettertype.

Lettertype Weimar bronzen letters
Lettertype Scriptura bronzen letters
Lettertype Karund bronzen letters
Lettertype Arunda bronzen letters
Lettertype Elegant bronzen letters
Lettertype Kontrast bronzen letters
Lettertype Block bronzen letters
Lettertype Formal bronzen letters
Lettertype Dynamik bronzen letters
Lettertype Relevant bronzen letters
Lettertype Unziale bronzen letters
Lettertype Kontur bronzen letters
Lettertype Rustikal bronzen letters

Lettertype Alblock bronzen letters
Lettertype Kursiva bronzen letters
Lettertype Markant bronzen letters
Lettertype Antikon bronzen letters
Lettertype Antiqua bronzen letters
Lettertype Modan bronzen letters
Lettertype Pragnant bronzen letters
Lettertype Minal bronzen letters
Lettertype Schwere Block bronzen letters
Lettertype Antiqua Prisma bronzen letters
Lettertype Antiqua Parabel bronzen letters

* Onze bronzen artikelen worden met de hand vervaardigd. Daarom dienen de in respectievelijk cm of mm vermelde afmetingen slechts als afmetingen bij benadering te worden beschouwd. Kleine toegestane afwijkingen kunnen daarom geen aanleiding tot klachten geven.

Het onderhoud
De bronzen letters en artikelen worden met ambachtelijke zorgvuldigheid bewerkt, gepatineerd en van een beschermende lak voorzien. Om deze lak zo lang mogelijk te behouden, raden wij u aan om het ontstane vuil meermaals per jaar met een vochtige doek weg te vegen en dit zonder het gebruik van niet speciaal daarvoor bestemde reinigingsmiddelen.